Voor vragen bel +31 (0) 33206 9000

Recensies

Fam. D – Mougins – Zuid Frankrijk
Wij hadden een tuinset besteld in Amersfoort en 2 van onze buren ook. Wij hebben gebruik gemaakt van de U12Move oplossing en konden daarmee zelf de datum bepalen, we hebben op zaterdag laten afleveren zodat we allemaal thuis waren en hebben zelf de tuinsets uitgeladen. We hebben de transportprijs gedeeld door de 3 buren en hadden zo een voordelige oplossing  precies op het moment dat wij het wilden. Een ideale oplossing!

J. Bron – Ancona
Bij de Gotthard tunnel waren wij gestrand met overgewicht in onze verhuisbus en mochten niet meer verder rijden. Gelukkig was U12move binnen 3 uur ter plaatse om het overgewicht over te nemen en met ons mee te rijden naar Italie zodat we de volgende dag toch onze spullen konden afleveren.

Anoniem
Tijdens het inkopen van meubilair in Frankrijk stond onze inkoper op een markt en zag daar veel meubilair wat hij direct mee moest nemen. U12Move stond binnen 2  uur ter plaatse in Nantes. Daar heeft onze inkoper met de verkoper alles ingeladen en de volgende ochtend stond de auto al bij ons magazijn in NL waar wij alles hebben gelost. Dit was een briljante actie.

u12move